ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

​CAPALAC CLASSIC Gloss/Satin

Ριπολίνη διαλύτου για εσωτερική και εξωτερική χρήση

Ριπολίνη διαλύτου υψηλής ποιότητας για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Λόγω της ειδικής της σύνθεσης προσφέρει υψηλή πρόσφυση, εξαιρετικό δούλεμα και άπλωμα με πολύ καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για οποιαδήποτε μεταλλική ή ξύλινη επιφάνεια σε ομοιόμορφο γυαλιστερό και σατινέ φινίρισμα. Χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού ColorExpress της Caparol. Αραίωση με White Spirit.

Απόδοση: 12-14 ​m²/L

CAPALAC HOCHGLANZ - BUNTLACK

Σιλικονούχο βερνικόχρωμα διαλύτου για μέταλλα και ξύλα για εξωτερική κυρίως χρήση

Σιλικονούχο βερνικόχρωμα διαλύτου, υψηλών στερεών, για μέταλλα και ξύλα. Κατάλληλο για εξωτερική κυρίως χρήση με υψηλή αντοχή στην υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία. Εξαιρετικό δούλεμα και άπλωμα και με μεγάλη καλυπτικότητα. Γυαλιστερό φινίρισμα. Χρωματίζεται στο σύστημα χρωματισμού ColorExpress της Caparol.

Απόδοση: 12-14 m²/L

CAPALAC DICKSCHICHTLACK

Αντισκωριακό βερνικόχρωμα διαλύτου για εφαρμογή σε μεταλλικές επιφάνειες

Αντισκωριακό βερνικόχρωμα διαλύτου κατάλληλο για την απευθείας εφαρμογή πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, είτε νέες, είτε σκουριασμένες. Λόγω της εποξειδικής του σύνθεσης προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις γυαλιστερές επιφάνειες (ανοξείδωτο, γαλβανιζέ, πλαστικό γυαλί, κ.α.), καθώς και υψηλή αντισκωριακή προστασία. Δουλεύεται εύκολα, αραιώνεται με White Spirit προσφέροντας ένα ημιγυαλιστερό φινίρισμα. Χρωματίζεται σε άπειρες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού ColorExpress της Caparol.Αραίωση με White Spirit.

Απόδοση: 10-12 m²/L

VIVEWOOD

Ριπολίνη Εξαιρετικής Καλυπτικότητας για Ξύλα και Μέταλλα

Το VIVEWOOD είναι ριπολίνη εξαιρετικής ποιότητας για ξύλα και μέταλλα, σχεδιασμένη ειδικά για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Εξασφαλίζει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και ένα τέλειο φινίρισμα σαν καθρέπτη. Το μαλακό δούλεμα, το καταπληκτικό άπλωμα, η ελαστικότητά του και η θαυμάσια τελική του εμφάνιση, το καθιστούν ιδανικό χρώμα για πόρτες, παράθυρα, κάθε ξύλινη κατασκευή καθώς και για μεταλλικές επιφάνειες, όπου μια πολύ λεία και ανθεκτική επιφάνεια είναι επιθυμητή. Η νέα σύνθεση του με τη χρήση άριστων πρώτων υλών δίνει στο VIVEWOOD πολύ καλές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και στην ατμοσφαιρική ρύπανση, προσφέροντας εξαιρετική διατήρηση της απόχρωσης και μακροχρόνια προστασία.

Απόδοση: 16m²/L.

VIVEMETAL

Ντούκο Υψηλής Σκληρότητας για Μέταλλα

Το VIVEMETAL είναι ντούκο μεγάλης σκληρότητας και υψηλής αντοχής για μέταλλα. Είναι ιδανικό χρώμα για πόρτες, κάγκελα, σιδηροκατασκευές, εργαλεία, μηχανήματα και για κάθε επιφάνεια όπου είναι επιθυμητό ένα αξεπέραστο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα. Στεγνώνει γρήγορα και διατηρεί τη γυαλάδα και την απόχρωση του ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Με την προσθήκη σκληρυντή VIVEHARD επιτυγχάνεται γρηγορότερο στέγνωμα και πολύ μεγαλύτερη σκληρότητα. ∆ιατίθεται σε λευκό, μαύρο καθώς και σε πλήρη γκάμα των αποχρώσεων RAL αλλά και σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος XΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom σε συσκευασίες των 750ml & 2,5lt.

Απόδοση: 14m²/L.